ACCEPTEER BETALINGEN
wereldwijd

De populairste

betaalmethoden

Bied uw klanten de betalingsmogelijkheden die zij verkiezen en verhoog direct uw omzet. Wij kunnen u voorzien van alle soorten nationale en internationale betaalmethodes. Integreer ze op uw e-commerce platform gemakkelijk, snel en veilig.

KREDIETKAARTEN

VISA / Mastercard / AmEX

Acceptatie van kredietkaarten is een essentieel onderdeel van een succesvolle online business. De hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheden van internationale bestellingen zullen uw verkoop stimuleren.

Met onze veilige en PCI DSS gecertificeerde verwerkingsomgeving heeft u met PCI DSS vrij spel. Kredietkaartgegevens worden rechtstreeks via onze gateway verzonden en komen niet in contact met uw systemen. Voor u betekent dit geen complexe en tijdrovende certificering en slechts een minimum aan compliance.

3D-Secure is beschikbaar voor onze klanten

PayPal betekent snel en gemakkelijk betalen. Dé meest geliefde online wallet om te betalen zonder dat de klant steeds opnieuw zijn financiële gegevens hoeft in te voeren. PayPal wordt door 250 miljoen mensen gebruikt om te shoppen op miljoenen websites. Wees er 1 van.

Sofort geeft de klant de mogelijkheid om je online bestelling achteraf te betalen. Via Sofort kan je tot 14 dagen na levering je bestelling betalen. Niet onbelangrijk, Sofort neemt alle risico’s op het gebied van betaling en fraude op zich. 

Door de invoering van SEPA (Single Euro Payments Area) hebben we 1 Europese betaalmarkt met uniforme betaalproducten. Geen aparte regels meer per land, maar voor elk land dezelfde richtlijnen. Betalen binnen de SEPA-landen is daardoor een stuk eenvoudiger. 

iDeal is de meest populaire online betaalmethode in Nederland. De consumenten kunnen met iDEAL vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Ze betalen via de mobiel bankieren app of de internet bankier omgeving van hun eigen bank.

Bancontact is de meest populaire betaalmethode in België. Gebruikers beschikken over een fysieke kaart die gekoppeld is aan hun Belgische bankrekening. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk.

Met giropay biedt u uw klanten een betaling via het beveiligde online bankieren. Zonder extra registratie wordt de bestelling eenvoudig via PIN en TAN via online bankieren betaald. Voor kleine bedragen tot 30 EUR is het nu mogelijk om te betalen zonder TAN.

 

Gebruik het nieuwe online betalingssysteem van Duitse banken en spaarbanken. Uw klanten kunnen eenvoudig betalen met hun gebruikersnaam en wachtwoord. Meer dan 50 miljoen online betaalrekeningen zijn verbonden via de Duitse banken.

Andere

betalingsmethodes

Contacteer ons voor de integratie van andere betalingsmethodes zoals EPS, QIWI, Cartes Bancaires, Apple Pay, Przelewy 24, Alipay en zoveel meer. 

CONTACT

gegevens

.