White label psp
Een PSP worden zonder grote investeringen.

white label oplossing

EenvoudigOnlineBetalen biedt u de mogelijkheid om als uw eigen betaalprovider op te treden. Wij voorzien u van een white label gateway, aangepast aan uw huisstijl. U beheert uw handelaars en rekeningen zelfstandig, wij zorgen voor de veiligheid.

Er zijn verschillende White Label modellen beschikbaar, die verschillen in de technische opzet (locatie van de hosting) en de serviceniveaus van EenvoudigOnlineBetalen .

TECHNOLOGIE

Zelf ontwikkelde Payment Gateway volgens de hoogste en meest recente veiligheidsnormen van de Payment Card Industry, gecertifieerd volgens de PCI DSS norm.

FLEXIBILITEIT

Kenmerkend voor de EenvoudigOnlineBetalen-Gateway is de hoge flexibiliteit. Ook projectgerelateerde betaaloplossingen kunnen snel en eenvoudig worden geïntegreerd. Nieuwe betaalmethoden en bijna alle financiële- of service partners kunnen zonder problemen worden aangesloten.

SCHAALBAARHEID

De REST architectuur garandeert de hoogste prestaties en enorme schaalbaarheid. Bovendien is een dynamische uitbreiding van de servercapaciteiten in een TIER4-datacenter in een van de top 3 internetknooppunten in Europa gegarandeerd. Dit zorgt voor een soepele werking, zelfs tijdens piekbelastingen en permanent hoge transactiefrequenties.

AANPASSINGEN

De white label oplossing is aangepast aan uw look en feel. Zo kan bijvoorbeeld een kleurenselectie voor het dashboard worden bepaald en kan uw logo worden geïntegreerd. Door de aanpassingsopties in het ontwerp en uw eigen URL verschijnt u als aanbieder van de betaalgateway.

CONNECTEREN

Met de EenvoudigOnlineBetalen White Label oplossing creëert u uw eigen handelaren en gebruikers en stelt u de individuele betaalmethoden voor uw handelaren in. U kunt gebruik maken van alle beschikbare betaalkoppelingen en alle aanvullende diensten zoals risicobeoordelingen of debiteurenbeheer.

INTEGRATIE

De gateway kan eenvoudig worden geïntegreerd via een plug-in van uw winkelsysteem in slechts enkele stappen of via onze eenvoudige REST API.

Dashboard White Label PSP

CONTACT

gegevens

.